nieuws

Betonveredeling verdicht én geeft kleur in een keer

Geen categorie

Borèl Betonveredeling introduceert Borèl Concrete Color Sealer System (BCS2)

Betonveredeling verdicht én geeft kleur in een keer

BCS2 is een betonveredelingsysteem dat in slechts één verwerkingsfase beton verdicht én kleur geeft. Het is leverbaar in 10 basiskleuren waaronder antraciet en wit. Omdat de basiskleuren zich eenvoudig laten mengen zijn vele kleuren en tinten mogelijk. Dankzij de transparante eigenschap van de kleuren blijft de structuur en karakter van het beton zichtbaar. De intensiteit van de kleur is dieper naargelang het aantal aangebrachte lagen. In de regel zijn 1 tot 2 lagen voldoende. Het gekleurde beton is UV-stralings- en weersbestendig. BCS2 is inzetbaar bij alle projecten waarbij kleur van belang is, zoals signalering, verfraaiing of huisstijl. 

BCS2 is een innovatief product van Nederlandse bodem. Borèl is constant actief in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten of verbeteringen, als importeur van de betonverdichtingsproducten Moxilon en Pentra-Sil en als fabrikant onder eigen label.

www.bcs2.nl

Reageer op dit artikel