nieuws

Techniek – Gesloten entreematten voor zwaar loopverkeer

Geen categorie

Als aanvulling op de succesvolle series emcodiplomaat en emcomarschall introduceert EMCO entreematten in gesloten uitvoering voor entrees die veelvuldig worden gebruikt.

Dit zijn de hoogwaardige series aluminium entreematten 517 diplomaat GS of 517/522 marschall GS. De gesloten uitvoering is uit esthetische overwegingen gekozen.   Daarnaast kan deze mat worden toegepast in situaties waarbij het vuil niet tussen de profielen van de open constructie kan vallen. De reiniging geschiedt van bovenaf met een krachtige stofzuiger.

Het sterke profielmatsysteem GS kan zowel voor binnen- als buitenentrees worden toegepast. Bijvoorbeeld bij entrees van openbare gebouwen, winkelcentra en kantoren. Voor een binnentoepassing zijn de profielen voorzien van ruwharige en slijtvaste tapijtstroken. Deze zijn in vier standaard kleuren leverbaar, op aanvraag zijn nog acht andere kleuren mogelijk. Voor een buitentoepassing zijn gekartelde rubberen stroken of borstelcassettes inzetbaar. De matten zijn in verschillende afmetingen, vorm en kleur verkrijgbaar. Voor zeer zware toepassingen zijn bovendien extra verzwaarde profielen van het type Marschall leverbaar.

www.emconederland.nl

Reageer op dit artikel