nieuws

‘Stadsfeestzaal’ wordt trendy ‘shopping hot spot’

Geen categorie

Eind oktober opende de Stadsfeestzaal op de Meir, de populaire winkelstraat in Antwerpen, haar deuren voor het publiek. De zaal telt 40 winkelzaken en 275 ondergrondse parkeerplaatsen. Deze nieuwe shopping hot spot combineert mode, vrije tijdsbesteding en gastronomie in een mix van historische en moderne architectuur.

‘Stadsfeestzaal’ wordt trendy ‘shopping hot spot’

Het imposante negentiende eeuwse neoclassistische pand aan de Meir werd in 2000 door een felle brand verwoest. Multi Development herstelde het in zijn oude glorie met veel aandacht voor de historische details en de bijzonder luxueuze uitstraling. De Stadsfeestzaal met zijn imposante toegangspoort aan de Meir, gerestaureerd stucwerk in bladgoud en het ruime binnenplein met enorme glazen koepel wordt de nieuwe trendy hot spot en het uithangbord van Antwerpen als mode- en winkelstad. 

Het project omvat ca. 20.500 vierkante meter winkelruimte, verspreid over vier verdiepingen en huisvest 40 filialen van nationale- en internationale retailers, waaronder een groot aantal Belgische primeurs. Er zijn 275 nieuwe ondergrondse parkeerplaatsen, onderdeel van de bestaande Parking Inno met een totale capaciteit van 675 plaatsen. 

Reageer op dit artikel