nieuws

Personalia – Nieuwe directeur Bouwen met Staal

Geen categorie

Sinds 1 september is drs. F.V.T.C. van Thiel actief als directeur van de stichting Bouwen met Staal. Hij werd op 1 mei door het stichtingsbestuur benoemd als opvolger van ing. R. Lutke Schipholt.

Rik van Thiel was hiervoor werkzaam in verschillende functies binnen Hoogovens, het huidige Corus, en bij diverse verzink- en coatingbedrijven en staalhandelsondernemingen. Rob Lutke Schipholt, vanaf 1 september adviseur van de stichting, blijft ambtelijk secretaris bij de vereniging Bouwen met Staal.

Bouwen met Staal is de landelijke organisatie voor het gebruik van staal in de bouw. Zij organiseren een aantal activiteiten, zoals promotie, voorlichting, educatie en onderzoeksinitiatie. Het organiseren van opleidingen en cursussen, het uitgeven van studieboeken en het vakblad ‘Bouwen met Staal’ behoren tot de vaste activiteiten.

www.bouwenmetstaal.nl

Reageer op dit artikel