nieuws

Techniek – Postkasten en belpanelen standaard op maat

Geen categorie

BUVA rationele bouwproducten introduceert de postkasten en belpanelen. Dit zijn standaardproducten die voor ieder project op maat worden gemaakt.

Techniek – Postkasten en belpanelen standaard op maat

BUVA postkasten, buitenbussen en belpanelen zijn geschikt voor afzonderlijke of gecombineerde toepassing in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en voldoen aan het Besluit Brievenbussen 1988. Door een strakke, moderne vormgeving en vrije keuze in kleur en materiaal, zijn de postkasten en belpanelen geschikt voor allerlei soorten gebouwen. De belpanelen kunnen worden voorzien van telefoonperforaties, sparingen voor intercom/videocamera, huisnummers, beldrukkers en naamplaten. Door een speciale constructie zijn de briefkleppen rammelvrij en goed beveiligd tegen inbraak door een sluitlip en anti-inbraakscharnier. Een intensieve anti-corrosiebehandeling maakt de postbussen geschikt voor plaatsing in een vervuilde omgeving.

www.buva.nl

Reageer op dit artikel