nieuws

Stijlvolle winnaar BNI-prijs

Geen categorie

Vorige week is de BNI-prijs voor het beste afstudeerontwerp van een student aan een interieuropleiding uitgereikt aan Margarita Gaier. Haar ontwerp voor Tangoclub ‘La Boca’ werd door de jury geprezen als een speels ontwerp dat goed uitgewerkt is en zich naadloos voegt naar de wensen van een modern uitgaanspubliek.

Stijlvolle winnaar BNI-prijs

Ronald Hooft van het Amsterdamse architectenbureau PrastHooft: “Het is een ontwerp waarmee je zo naar een opdrachtgever kan. De uitstekende presentatie en de uitwerking met goed gevoel voor beleving en sfeer die er rond de tango moet hangen, maakt deze inzending tot de winnaar van de BNI-prijs 2007.”

Het is het derde achtereenvolgende jaar dat de BNI-prijs wordt toegekend aan een student van de Academie van Bouwkunst in Maastricht. De Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (BNI) reikt de BNI-prijs jaarlijks uit aan de meest getalenteerde, pas afgestudeerde interieurarchitect. Van elke academie die opleidt tot interieurarchitect wordt één student genomineerd voor deze felbegeerde prijs. De acht inzenders stonden een week geëxposeerd in The Village Office, hoofdkantoor van kantoorinrichter Samas in Houten, die als sponsor van de BNI-prijs optreedt. De winnaar van de BNI-prijs ontvangt een oorkonde en is twee jaar gratis lid van de BNI. De eervolle vermelding krijgt een jaar gratis lidmaatschap. 

Reageer op dit artikel