nieuws

Personalia – Dochter van ARCADIS wint groot project Amerikaanse overheid

Geen categorie

In opdracht van het U.S. Army Corps of Engineers, district Baltimore, gaat een joint venture bestaande uit RTKL, een dochteronderneming van ARCADIS, en KlingStubbins het definitieve ontwerp maken van het Oostkust hoofdkantoor van de National Geospatial-Intelligence Agency (NGA)

Het NGA levert hoogwaardige geo-informatie ter ondersteuning van de veiligheidsbelangen van de Verenigde Staten. Zes verschillende locaties van het bedrijf worden samengebracht op één nieuwe campus met een vloeroppervlak van 230.000 vierkante meter. De beoogde locatie van 53 hectare ligt in de nabijheid van Springfield in de staat Virginia. Het ontwerp van dit omvangrijke plan, met een bouwsom van circa 1,2 miljard US Dollar, zal begin 2009 gereed zijn. De bouw zelf zal naar verwachting eind 2011 zijn afgerond. 

RTKL maakt sinds juli deel uit van ARCADIS. De onderneming is wereldwijd actief op het gebied van architectuur, ingenieurswerk, stedelijke planning en creatieve diensten. 

www.arcadis-global.nl

Reageer op dit artikel