nieuws

Personalia – Directeur Het Oosten nu voorzitter van BouwBeter

Geen categorie

Frank Bijdendijk, algemeen directeur van de Amsterdamse woningcorporatie Het Oosten, is benoemd tot voorzitter van BouwBeter. Ook is hij vanwege zijn bijzondere positie als volkshuisvester in Amsterdam, benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. Het lintje ontving hij op 31 augustus tijdens zijn 25-jarig jubileum uit handen van loco-burgemeester Tjeerd Herrema.

BouwBeter is een netwerk van bouwprofessionals, opgezet door SBR. Doel is het bouwen aan vernieuwend ondernemen in de bouwkolom. Op 4 oktober organiseert het netwerk een congres in het Congrescentrum Figi in Zeist. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om met andere vernieuwers in de bouw van gedachten te wisselen. Het congres wordt geleid door Bijdendijk.

Voor meer informatie en aanmelden zie: www.bouwbeter.nl

Zie ook www.sbr.nl

Reageer op dit artikel