nieuws

Interieur – Nodig de natuur uit in huis

Geen categorie

De nieuwe collectie Nature / Super Nature van egetæpper komt voort uit de fascinatie die de onderneming voor de natuur heeft. Met de collectie, die met grafische en fotografische elementen, organische vormen en kleuren de natuur weerspiegelt, wil de Deense tapijtenproducent de natuur dichter bij het drukke leven van de moderne stadsmens brengen.

Interieur – Nodig de natuur uit in huis

De ontwerpers van de collectie, Karen Lund Hansen en Helle Lykke Jensen, lieten zich inspireren door de omgeving bij Herning, waar het hoofdkantoor van egetæpper ligt. ”Hier konden wij de veranderingen in de natuur van dag tot dag volgen. Maar we staan ook in nauw contact met de rest van de wereld en het contrast tussen de nabije, rustgevende natuur en het verre, bruisende leven van de grote stad leidde tot de Nature / Super Nature-tapijten.” 
De tapijten variëren in kleur van expressieve groengradaties en zomerse bloemenpracht tot gele en bruinachtige herfsttinten. Er zijn zes soorten dessins, uitgevoerd in verschillende kleurencombinaties, van gedempt en neutraal tot weelderig en veelkleurig. 

www.egecarpet.com

Reageer op dit artikel