nieuws

Interieur – Eerbetoon aan de Franse gastronomie

Geen categorie

Nieuwe eetkamertafel Ligne Roset

Interieur – Eerbetoon aan de Franse gastronomie

Nog steeds beïnvloedt Frankrijk, het vaderland van Ligne Roset, de gastronomische cultuur in Europa. In het besef van deze verantwoordelijkheid besteedt de Franse meubelfabrikant veel aandacht aan tafels en andere voorwerpen die de eetkamer tot een unieke plek maken. Nu presenteren zij de eetkamertafel Cineline. Deze fraaie tafel heeft buitengewone afmetingen. In gesloten positie is hij 160 cm lang en in maximale positie 298 cm lang. De breedte is 100 cm en de hoogte 74 cm. Dankzij een elegant mechanisme kunnen de zijpanelen omhoog worden geklapt. De getoonde tafel is uitgevoerd in hoogglans wit en ook beschikbaar in naturel en ebben getint eiken. 

www.ligne-roset.nl

Reageer op dit artikel