nieuws

Interieur – Verborgen kracht

Geen categorie

Het wachtkamermeubel Hidden is het resultaat van de samenwerking tussen Tomek Rygalik, ontwerper en research assistant aan het Royal College of Art in Londen, en de Poolse meubelfabrikant Iker.

Interieur – Verborgen kracht

Het ontwerp van Rygalik stal de show op de 100% East-beurs tijdens het Londen Design Festival in september. Het is een verfijnd, elegant en bijzonder functioneel gestoffeerd zitmeubel. Hidden bestaat uit verschillende modules die op allerlei manieren aan elkaar kunnen worden bevestigd en vele configuraties mogelijk maken. Rygalik liet zich inspireren door de bank in zijn ouderlijk huis, waar hij tussen de zitting en de rugleuning spullen verstopte. Hier is die ruimte uitvergroot en dus ideaal om tijdschriften of andere bladen in te bewaren.  

www.iker-int.com

www.tomekrygalik.com

Reageer op dit artikel