nieuws

Interieur – Meer sfeer op kantoor

Geen categorie

Functioneel design van Veron

Interieur – Meer sfeer op kantoor

Volgens kantoormeubelenfabrikant Wiesner-Hagen bestaat er bij de gemiddelde werknemer steeds meer behoefte aan compensatie voor de technologisch georiënteerde opzet van moderne werkplekken. Wiesner-Hagen wil hierop inspelen met de nieuwe collectie Veron, ontworpen door het Zwitserse designbureau Greutmann/Bolzern. Zij zochten de confrontatie tussen het puur functionele en soms kille design van de jaren negentig en het ‘emotionele’ ontwerp uit de jaren zeventig. Zo ontstond een modern en strak design, waarvan de lijnen zachter en ronder zijn dan tot voor kort gebruikelijk was. Met warme kleuren en materialen in plaats van metaal.  Voorbeelden hiervan zijn het frontscherm, het zichtpaneel en het derde niveau boven het tafelblad. De aanbouwmodules voor flatscreens, ordnerhouders, organizers en brievenbakjes kunnen onzichtbaar worden weggewerkt achter textielelementen. De Veron-tafelserie is een flexibel in te zetten element in de meest uiteenlopende kantooromgevingen. Met behulp van extra grote tafels en variabele configuraties van verschillende tafelelementen, kunnen tevens vergader- en conferentieruimten worden samengesteld. En voor wie liever staande besprekingen houdt, zijn er ook Veron-tafels op stahoogte beschikbaar. 

www.wiesner-hager.com

Reageer op dit artikel