nieuws

Fins ontwerp op de kaart

Geen categorie

Van de akoestische muurpanelen van Verso Design tot de serie Taitos-kantoormeubelen van Avartes en houtproducten van Jouko Kärkkäinen: het nieuwste Finse ontwerp is nu in Nederland te bewonderen en te verkrijgen.

Fins ontwerp op de kaart

Initiatiefnemer Bram Rooseuit Amersfoort wil zijn passie voor Fins ontwerp aan zoveel mogelijk Nederlandse interieurarchitecten, ontwerpers, winkeliers en bedrijven overbrengen door middel van zijn website tunnelmadesign.nl Wat Roose fascineert in design uit Finland is de combinatie van strakke vormen en een warme uitstraling, die volgens hem erg sfeervol zijn. En Tunnelma is het Finse woord voor sfeer. 

Roose vertegenwoordigt dertien Finse ontwerpers die in hun eigen discipline voorop lopen in het experimenteren met producten en materialen en die complementair zijn aan elkaar. Met de huidige groep ontwerpers biedt Tunnelma een mix van op maat gemaakt design en meer seriematig geproduceerde producten. Hierdoor biedt de site voor elk van de drie doelgroepen een gevarieerd aanbod. 

www.tunnelmadesign.nl

Reageer op dit artikel