nieuws

Dun is de mode

Geen categorie

Dunne isolatieplaat voorkomt verbreding spouw

Dun is de mode

Recticel Insulation Nederland lanceert een vernieuwd isolatieproduct: Eurowall EUROWALL. De polyurethaan isolatieplaat is een antwoord op de alsmaar striktere richtlijnen isolatienormen zoals de Energie Prestatie Coëfficiënt, de Energy Performance of Building Directive (EPBD). Recticel Insulation heeft een spouwisolatieplaat ontwikkeld, die aan één zijde met reflecterend materiaal is bekleed. De λdecl-waarde = 0,023 W/mK, en is in overeenstemming met de bestekeis Rc 4. Met 82 mm Eurowall en de vereiste 4 cm luchtspouw is daarom geen spouwverbreding nodig. Dit betekent een besparing op materialen. De platen hebben ook een vernieuwd sponningsysteem. Het tand- en groef kliksysteem is aan de vier zijden aangebracht, waardoor minimale warmteverliezen optreden en vochtintreding wordt voorkomen.

Reageer op dit artikel