nieuws

Product interieur – Zweefdeuren voor privacy

Geen categorie

Bij nieuwbouw en renovatie van zorginstellingen komt het tegenwoordig vaak voor dat sanitaire ruimtes moeten worden gedeeld door bewoners van verschillende afdelingen. Niets mis mee, als de privacy van de bewoners gegarandeerd blijft. Het is bij dergelijke constructies nu eenmaal niet ondenkbaar dat er problemen kunnen ontstaan tijdens onbedoeld gelijktijdig gebruik van de badkamer.

Product interieur – Zweefdeuren voor privacy

Zweefdeurenfabrikant Mondoor bedacht het zogenaamde Mondoor Slotenplan, gebaseerd op een bewegingsmelder en een infraroodmelder, die de binnenkomst en aanwezigheid van een persoon in de badkamer registreren. De elektronica bedient automatisch de sloten van de beide toegangsdeuren tot de badkamer. Dit Slotenplan is toepasbaar op zowel automatische als handbediende zweefdeuren, maar ook op traditionele draaideuren. 

info@mondoor.nl

Reageer op dit artikel