nieuws

Product interieur – Holland Electro doet het met Marcel Wanders

Geen categorie

Op de Woonbeurs presenteerde Holland Electro de HE-collectie van Neerlands beroemdste ontwerper, Marcel Wanders. Doel van de samenwerking was mooie spullen bereikbaar te maken voor iedereen én het nieuwe imago van Holland Electro, een degelijk Nederlands huishoudmerk, onder de aandacht brengen.

Product interieur – Holland Electro doet het met Marcel Wanders

Geïnspireerd door de initiatieven van goedkope kledingketen H&M, die modeontwerpers Karl Lagerfeld, Stella McCartney en Viktor & Rolf in de arm nam, vroeg Holland Electro aan Marcel Wanders een serie home entertainment-producten te bedenken, waarin functionaliteit en oogstrelend design samen zouden komen. 

De HE-collectie bestaat uit een tv-kast met ingebouwde dvd-speler, een bijzettafel met basbox, losse boxen, draadloze boxen, een usb-stick en het meest opvallende item: een magnetron met tv en ingebouwde dvd-speler. 

Deze zogenaamde Wave TV baarde het meeste opzien, maar ook de Pandora, een chique zwart bijzettafeltje met geïntegreerde basbox en twee bijzonder decoratieve draadloze boxen, stalen de show. De collectie is vanaf begin november te koop bij vier Leen Bakker-vestigingen in Amsterdam, Zaandam, Utrecht en Capelle a/d Ijssel. 

www.he-marcelwanders.com

Reageer op dit artikel