nieuws

Oplevering – Blikvanger van Rotterdamse Vinexwijk

Geen categorie

De Rotterdamse wijk Nesselande is opgeluisterd met twaalf periscoopwoningen. Deze kapitale villa’s van Joke Vos architecten staan aan de toegangsweg tot de Waterwijk, een van de drie delen waaruit Nesselande is opgebouwd.

Oplevering – Blikvanger van Rotterdamse Vinexwijk

Doordat de woningen boven het water uitrijzen en de bovenste verdiepingen uitkragen, zijn de woningen een passende blikvanger voor de Waterwijk, waar de komende jaren driehonderd vrije kavels projectmatig zullen worden ontwikkeld.

Ontwikkelaar Assink Vastgoed realiseerde samen met Vos woningen met een hoge isolatiewaarde en een speciaal warmteterugwinningsysteem, die aansluiten bij de wens tot duurzaam bouwen. De villa’s zijn uitgevoerd in donkergrijze baksteen, aluminium en hardhout en beschikken over een houten steiger aan het water. 

Reageer op dit artikel