nieuws

Sanitairfabrikanten bundelen krachten

Geen categorie

Tijdens de Woonbeurs in Amsterdam, die vanaf vandaag, 26 september tot en met 1 oktober wordt gehouden, presenteren de sanitairfabrikanten Marike en Vola zich samen met tegelproducent Mosa in één stand.

Sanitairfabrikanten bundelen krachten

Op dinsdagavond 26 september organiseren deze drie fabrikanten een architecten VIP-avond van zes tot tien uur. Het is de bedoeling dat er een doorloop ontstaat tussen de verschillende fabrikanten, waardoor de architecten letterlijk ‘met de tegel en de kraan onder de arm’ een wastafel kan uitzoeken. Naast het zelf creëren van de meest uiteenlopende combinaties zijn er op de stand diverse voorbeelden gepresenteerd met combinaties van de nieuwste producten van de drie deelnemers. 

www.marike.net/architectenvipavond.htm
www.mosa.nl
www.vola.com

Reageer op dit artikel