nieuws

Project – Voltooiing na vijftien jaar

Geen categorie

Na vijftien jaar is het zover: de verbouwing van de Haagse Vaillantlaan nadert zijn einde. Architect Jo Coenen uit Maastricht maakte het stedebouwkundig plan voor dit deel van de Haagse Schilderwijk, waarvoor hij het eerste en het laatste project zou ontwerpen.

Project – Voltooiing na vijftien jaar

Dit laatste project wordt het Karmijn, een leefgemeenschap bedoeld voor zestien voornamelijk Hindoestaanse inwoners met een verstandelijke beperking. 

Het Karmijn bestaat uit 32 eengezinswoningen en twee appartementen. In de leefgemeenschap komen naast koopwoningen ook negen huurappartementen en woningen annex appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking. Een Turks koffiehuis en een cultureel eetcafé maken het Karmijn compleet. 

www.woneninhetkarmijn.nl

Reageer op dit artikel