nieuws

Project – Hoogste punt voor investeerders

Geen categorie

De nieuwbouw van LSI Project Investments heeft zijn hoogste punt bereikt. Het complex, een ontwerp van Architectenbureau ir. Haffy Nefkens, omvat 13.000 vierkante meter kantoorruimte en 216 parkeerplaatsen.

Project – Hoogste punt voor investeerders

Het ontwerp is opgebouwd uit drie hoofdvolumes, tussen de twee hoofddragers bevindt zich een centraal plein. De ontsluiting van het terrein gebeurt door een nieuwe toegangsweg en via een poort in een van de kantoorgebouwen bereikt men het centrale plein. De parkeerzone wordt verdiept aangelegd en ingepakt door middel van een groene haag. De ontwerpers kozen voor roodbruin metselwerk voor de ‘dragers’en grijs natuursteen voor de tussenstukken.

Naar verwachting wordt het gebouw in het eerste kwartaal van 2007 worden opgeleverd. 

Reageer op dit artikel