nieuws

Product interieur – Van Vliet voor Palau

Geen categorie

De Nederlandse meubelfabrikant Palau is dit jaar een samenwerking aangegaan met de ontwerper Edward van Vliet. Van Vliet tekende onder andere voor de nieuwe sofa-combinatie Djavan, een elegant zitmeubel met chique stiknaden in de bekleding.

Product interieur – Van Vliet voor Palau

De Djavan is verkrijgbaar in diverse afmetingen en als fauteuil en poef. Het bankstel kan worden geleverd met een of twee armleuningen. Met een leuning zijn er verschillende combinaties mogelijk met andere sofa’s en poefen, zodat ieder zijn eigen zitlandschap kan creeëren. Tevens biedt Palau een aantal accessoires aan bij de Djavan, zoals grote en kleine kussens, een eikenhouten butlertray en dito dienblad. De butlertray kan worden bevestigd aan de rug en de armleuning, op iedere gewenste positie. 

De eetkamerstoel Laszlo is ook een ontwerp van Van Vliet. Deze stoel is vervaardigd in zwart of wit gespoten staal. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. De armleuningen zijn van hout en kunnen worden meegespoten in de kleur van het staal. De stoel is verkrijgbaar in stof en in leer, zonder armleuningen en als kruk. 

www.palau.nl 

Reageer op dit artikel