nieuws

Product interieur – Akoestische schuifdeurkasten

Geen categorie

Met een nieuwe serie akoestische schuifdeurkasten wil kantoormeubelenfabrikant Emmein een impuls geven aan het doorsnee kantoor.

Product interieur – Akoestische schuifdeurkasten

De meest in het oog springende kenmerken van deze nieuwe kasten zijn de geluiddempende panelen en de decoratieve perforatie.

Deze functionele en fraaie archiefkasten passen in vrijwel ieder kantoor en kunnen ook als ruimteverdeler worden ingezet. De kasten zijn uit te breiden met een geperforeerde achterwand. De geluiddempende panelen in de schuifdeuren werken positief op de akoestiek, net als de geruisloos schuivende deuren. De stoffering achter de perforatie is verkrijgbaar in verschillende types en kleuren. De schuifdeurkasten zijn leverbaar in verschillende hoogte- en breedte maten en met een uitgebreide serie accessoires. 

www.emmein.nl

Reageer op dit artikel