nieuws

Personalia – Nieuw directielid Giesbers Groep

Geen categorie

Per 1 oktober treedt Peter Ruigrok toe tot de directie en aandeelhouders van Giesbers Groep in Arnhem. Tot zijn werkzaamheden behoren onder meer het uitbouwen van de activiteiten in project- en gebiedsontwikkeling.

Giesbers Groep bestaat uit dertien zelfstandige bouw- en ontwikkelingsbedrijven. Leo Verriet (voorzitter), Peter Ruigrok en Gerard Markslag (financieel directeur) vormen vanaf 1 oktober de directie.

Ruigrok was lid van de Raad van Bestuur van AM, waar hij van 1997 tot medio 2006 verantwoordelijk was voor de grond- en woningontwikkelingsactiviteiten. Van 2003 tot 2005 was hij voorzitter van de vereniging van Nederlandse Projectontwikkelingsmaatschappijen NEPROM. Tot 1 oktober werkt hij als directeur ad interim van het Gemeenschappelijk Ontwikkelingsbedrijf van het Rijk.

Reageer op dit artikel