nieuws

Beauty, ontspanning en rust in Zuid Limburg

Geen categorie

Op 28 september start de bouw van het Thermencomplex Thermen Born. Dit sauna- en beautycentrum, ontworpen door H3 Architecten uit Eindhoven, is ook toegankelijk voor hotelgasten van het naastgelegen Amrâth Hotel.

Beauty, ontspanning en rust in Zuid Limburg

Het gebouw beslaat twee verdiepingen. Op de eerste bouwlaag van 1100 vierkante meter zijn faciliteiten te vinden zoals diverse sauna’s, stoombaden, zonnebanken, een ligweide met rustbedden en horecavoorzieningen. Op de tweede verdieping, die een oppervlakte heeft van 900 vierkante meter, worden onder meer een beautysalon, massageruimte, meditatieruimte en een ligstoelenbioscoop ondergebracht.

De initiatiefnemer AA Projektontwikkeling zal het complex gaan exploiteren. Volgens onderzoek door de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland zal het centrum circa 36.000 gasten per jaar ontvangen. Mede-initiatiefnemer is de familie Van Eijl, eigenaar van het Amrâth Hotel Born-Sittard. 

Naar verwachting zal het project, gebouwd door Pelikaan Tilburg, in het najaar van 2007 worden opgeleverd. De activiteiten van de bouw zijn te volgen via een webcam, die van begin oktober te zien is op een speciale site.

www.thermenborn.nl

Reageer op dit artikel