nieuws

Tot en met vrijdag 1 september (poststempel) kunnen projecten worden ingediend voor de Lensvelt de Architect Interieurprijs

Geen categorie

Elke ontwerper, afgestudeerd aan een erkende (interieur) architectuur of design opleiding kan meedingen naar de Lensvelt de Architect Interieurprijs door het inzenden van één of meerdere interieurprojecten, die zijn opgeleverd tussen 1 augustus 2005 en 31 juli 2006. De ingezonden interieurprojecten moeten zijn gelegen in Nederland en België.

Gevraagd wordt om per project een documentatie uitsluitend op A-4 formaat in zevenvoud op te sturen. Hierin dienen de aard van de opgave, het programma van eisen, de wijze van aanpak en eventuele samenwerking met andere disciplines te zijn beschreven. In woord en beeld moet tevens een goede indruk worden gegeven van het gerealiseerde project (organisatie, materialisering, detaillering, effecten). Per project mag een documentatie van maximaal tien pagina’s worden ingezonden. 

De projecten kunnen uiterlijk tot en met vrijdag 1 september 2006 (poststempel) worden opgestuurd naar: Lensvelt B.V., Postbus 5627, 4801 EA Breda of Minervum 7003, 4817 ZL Breda. Telefoon 0031-(0)76 5722000.

Inlichtingen over de voorwaarden tot deelname en de wijze van inzenden: Rob Spaans, secretariaat de Architect, telefoon: 0031-(0)70 3780312, e-mail: r.spaans@sdu.nl 

http://dearchitect.sdu.nl/architect/services/contact/LAI_2006.jsp

Reageer op dit artikel