nieuws

Product interieur – Schijn bedriegt

Geen categorie

De tafels BPT1 en de BPT2 van ontwerpbureau Hop Design hebben een zwart blad van kunststof, dat oogt als hout. De blokvormige poten zijn leverbaar in eiken of in zwart kunststof.

Product interieur – Schijn bedriegt

Bijzettafel BS heeft een blad van acaciahout in de vorm van een boomstam en een roestvast stalen frame. Omdat de vorm van de boomstam elke keer anders is, is ieder exemplaar uniek. Ditzelfde model is er ook met een blad van transparante kunststof waarin gebroken glas is verwerkt en heet SBG3. Ook liet Hop Design de BT1 tafel zien, die is uitgevoerd in roestvast staal en een kunststof blad heeft met het uiterlijk van hardsteen of beton. De HB tafel heeft een blad in betonlook en een onderstel van geoxideerd staal.

www.hopdesign.nl

Reageer op dit artikel