nieuws

Product interieur – Onverwachte landing

Geen categorie

De nieuwste aanwinst van Interstuhl is de Sputnik, een ontwerp van designbureau Votteler + Votteler uit Duitsland. Vader en zoon willen in het ontwerp vorm, functie en rentabiliteit verenigen.

Product interieur – Onverwachte landing

De Sputnik is leverbaar als draaistoel, bezoekersstoel met swingframe of vierpoot en als conferentiestoel. De stoel bestaat uit weinig delen. De standaardbekleding en de comfortkussens laten zich snel bevestigen en vervangen. Het basismodel van de Sputnik is in zithoogte verstelbaar en heeft een verstelbare rugleuning. Voor het comfort is er een vergrendelbaar synchroon mechanisme met activeringstoetsen en gewichtsregeling. En dan zijn er nog opties als mechanische zitdieptevering, zitdiepteverstelling, zithoekverstelling en lendensteun. De Sputnik is uitgevoerd in de kleuren ijsblauw, zwart en zilvergrijs.

www.interstuhl.com

Reageer op dit artikel