nieuws

Interieur – Greep uit nieuw Dutch design

Geen categorie

Op de 100% Designbeurs in Rotterdam toonde 0031 design, een bedrijf dat producten van diverse Nederlandse ontwerpers verkoopt, een greep uit haar nieuwe collectie. De buitenmeubelen van Van Uum 3D Design zijn gemaakt van gegoten aluminium in combinatie met eiken of gerecycled kunststof.

Interieur – Greep uit nieuw Dutch design

Ontwerper Derk van Uum ontwikkelde de gevelbank voor een buitenterras van een café. Deze bankjes zijn schakelbaar, waardoor je tot drie keer toe de standaardlengte van 127 cm kan bereiken. Nieuw is de klaptafel met onderstel van gegoten aluminium en een blad van gerecycled kunststof. Deze neemt erg weinig ruimte in en is gemakkelijk hanteerbaar.

Ontwerpster Trine Kornum maakt voor het label Kornum bijzondere kussens en woonaccessoires van vilt en linnen. Op 100% Design was de nieuwe roomdivider te bewonderen, die in verschillende afmetingen kan worden gemaakt. Ook een linnen kussen met een strook van bloemen in zwart of ecru en de poef (nu in doorsnede van 80 cm) trokken veel bekijks.

Renate van Velthoven van 0031 Design zorgt er voor dat de verschillende ontwerpen en collecties onderling goed op elkaar aansluiten. Het voordeel voor de winkels, architecten en projectinrichters is dat ze voor meerdere collecties slechts één leverancier nodig hebben. 

www.0031design.nl 

 

 

Reageer op dit artikel