nieuws

Extreme chair make over

Geen categorie

Bouw een ‘gewone’ stoel om tot een uniek en persoonlijk meubel: dat was de opdracht voor 75 eerstejaars studenten van de faculteit Industrial Design van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e).

Extreme chair make over

Studenten-stagiaires van de bekende fotografen Erwin Olaf en Arie Versluys & Elli Uyttenbroek maakten op hun beurt foto’s van de ontwerpers en hun stoel. Onder de titel ‘Extreme chair make over’ is deze expositie te zien in de Gaanderij bij Eromes projectinrichting te Wijchen, van 11 september tot en met 19 januari. 

De opdracht was een manier om de studenten te leren in korte tijd en met beperkte middelen een uniek product te creëren en hen kennis te laten maken met verschillende materialen en technieken. 

Speciaal voor Eromes stelden Ontwerpersgroep Yksi en Simone de Waart, ontwerper en docent aan de faculteit Industrial Design van de TU/e, deze expositie samen. Voor een creatief bedrijf als Eromes is de uitstraling van het onderkomen belangrijk voor de profilering en daarom stelt Ontwerpersgroep Yksi al twee jaar lang wisselende exposities samen in de Gaanderij, de ruimte direct naast de entree. Eerder waren in deze reeks de exposities Krasse Kruk en Stoelendans te zien.

www.yksi.nl

Reageer op dit artikel