nieuws

Douchen zonder beperkingen

Geen categorie

Het TerraShower Concept van Sphinx is een douchewandenserie met de vrijheid van een gemakkelijke instap. De drempelloze, gelijkvloerse montage geeft de gebruiker de ruimte om zijn douche naar eigen wens in te richten.

Douchen zonder beperkingen

Sphinx biedt met dit concept een comfortabele doucheruimte aan zonder bak. De douchewanden zijn zo geconstrueerd dat niet alleen een geheel gelijkvloerse instap mogelijk is, maar ook dat er naar persoonlijk inzicht kan worden gevarieerd. Grote afmetingen tot 1 meter 80 bij 1 meter zijn geen enkel probleem, maar ook ruimtebesparende oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

Er zijn varianten voor zowel een hoek- als een nisopstelling en afhankelijk van de persoonlijke voorkeur kunnen vaste of zwenkwanden worden toegepast. De profielen zijn uitgevoerd in aluminium, mat of hoogglans. Bijzonder is het robuuste veiligheidsglas, dat naar wens transparant of gesatineerd kan worden geleverd. Een extra optie is een behandeling met het zogenaamde GlasPlus, waardoor het water naar beneden spoelt zonder sporen achter te laten. 

www.sphinx.nl

Reageer op dit artikel