nieuws

Project – Waterkavels in IJburg

Geen categorie

Dit najaar geeft het Ontwikkelingsbedrijf van de Gemeente Amsterdam in IJburg de eerste 35 waterkavels uit. De kavels bevinden zich in de Waterbuurt Oost van het Steigereiland.

Project – Waterkavels in IJburg

Er kan naar eigen ontwerp een woning worden gerealiseerd. In de Waterbuurt Oost van het Steigereiland mag welstandsvrij worden gebouwd met inachtneming van de eisen van bestemmingsplan en Bouwbesluit en een maximale bouwhoogte en bouwoppervlak. De inschrijving start op 30 september 2006 met een informatiemiddag.

In totaal komen er tot 2010 aan zes steigers 110 waterkavels beschikbaar. De waterkavels variëren in oppervlakte van 132 tot 165 vierkante meter. In alle gevallen kan het woonoppervlak maximaal 150 vierkante meter   beslaan, verdeeld over tweeëneenhalve verdieping. De maximaal toegestane hoogte is 7,5 meter boven de waterspiegel. 

De informatiemiddag op 30 september vindt plaats op het Steigereiland. Tot 17 november kan er worden ingeschreven op de eerste 35 waterkavels. Via loting door de notaris worden zij toegewezen. Dit zal eind november zijn beslag krijgen.

www.landzeellucht.nl

 

Reageer op dit artikel