nieuws

Product techniek – Efficiënt plafondsysteem

Geen categorie

Saint-Gobain API ontwikkelt en produceert metalen plafondsystemen. Het nieuwe Cross-Lock systeem maakt het mogelijk vrijhangende, verdekte en semi-verdekte plafonds eenvoudig, snel, maar ook maatvast te realiseren.

Product techniek – Efficiënt plafondsysteem

Het combineert een stevig haaks raster met een efficiënte montage. Cross-Lock bestaat uit primaire afgehangen Quick_Lock 24 profiel. Haaks onder dit profiel worden de Quick _Lock 15/24 of 35 profielen gehangen. De Cross_Lock beugel zorgt voor een stabiele haakse   verbinding tussen beide. De beugel wordt gepositioneerd op de vooraf aangebrachte sleufgaten, zodat de maatvastheid van het rooster is gegarandeerd. Het Cross-Lock systeem maakt het bij vrijhangende plafonds mogelijk de ophanging aan het zicht te onttrekken. 

www.api.nl

Reageer op dit artikel