nieuws

Product interieur – Puur praktische auditoriumstoel

Geen categorie

Interieurarchitect Jouko Järvisalo ontwierp voor de Finse meubelfabrikant Mobel een nieuwe auditorium- annex collegestoel.

Product interieur – Puur praktische auditoriumstoel

De Lec wordt gekenmerkt door extreem heldere en pure lijnen en beantwoordt aan de wens van Järvisalo om het aantal structurele elementen te beperken. De Lec heeft een stalen frame, een zitting en rugleuning van multiplex en (optioneel) armleuningen van massief aluminium. De ingenieuze constructie heeft slechts twee poten, wat plaatsing en schoonmaken vergemakkelijkt. De Lec is in vele afwerkingen verkrijgbaar (fineer, laminaat, gelakt of gebeitst) en is er ook met leer of stof beklede zitting en rug. Aan de rugleuning kunnen tevens schrijftafeltjes worden bevestigd. De zitting zit strak tegen de rugleuning aan, waardoor de stoel een zeer geringe inbouwdiepte heeft en prima te gebruiken is in kleine ruimtes. 

www.mobel.fi

Reageer op dit artikel