nieuws

Product interieur – De uitstraling van hout met de zachtheid van tapijt

Geen categorie

Het fraaie uiterlijk van een natuurlijke, houten vloer, maar zonder het koude en harde gevoel aan de voeten én zonder geluidsoverlast; dat wilde vloerenfabrikant Heuga bereiken met WoodWork.

Product interieur – De uitstraling van hout met de zachtheid van tapijt

In deze nieuwe lijn modulaire vloerbedekking combineert Heuga de natuurlijke en rustige uitstraling van hout met de warmte en pure zachtheid van tapijt. WoodWork is beschikbaar in vijf verschillende kleuren, die de natuurlijke nerf weergeven van bekende houtpatronen: eiken, grenen, acajou, essen en kastanje. Net als alle andere collecties binnen het Heuga-assortiment, kan iedereen zijn of haar eigen draai geven aan het vloerontwerp en zijn er verschillende legrichtingen mogelijk. WoodWork is zeer slijtvast, duurzaam en uitermate vlekbestendig en verkrijgbaar via de website van Heuga.

Reageer op dit artikel