nieuws

Oplevering – Transparant en dynamisch

Geen categorie

Vorige week opende het nieuwe Kadasterkantoor ‘de Brug’ in Apeldoorn haar deuren. EGM Architecten uit Rotterdam tekende voor het ontwerp. Arnold Sikkel was verantwoordelijk voor het exterieur. Rogier van Est is de projectarchitect voor het interieur.

Oplevering – Transparant en dynamisch

Het gebouw is bestemd voor de medewerkers van de afdeling ITS (Information Technology Services) van het Kadaster. De herhuisvestingsoperatie brengt het aantal locaties terug tot twee: het huidige kantoor ‘De Grift’ aan de Hofstraat en het nieuwe gebouw aan de Arnhemseweg. De nieuwe locatie maakt deel uit van het Business Park in Apeldoorn. Het gebouw heeft een ongedwongen, transparante en dynamische uitstraling. De serviceverlening komt in het midden van gebouw. 

Reageer op dit artikel