nieuws

Nominaties AM NAi Prijs 2006

Geen categorie

De vijf genomineerden voor de AM NAi Prijs 2006 zijn bekend: de Cono Cheesefactory in West-Beemster door Bastiaan Jongerius architecten, de Plussenburgh in IJsselmonde dooar Aronds en Gelauff architecten, het Brughuis in Middelburg door BAR (Joost Glissenaar/Klaas van der Molen), het interieur van WORM in Rotterdam door 2012 Architecten (Cesare Peeren/Jan Jongers) en KAPKAR/TAW-BW-5860 in Vught door Frank Havermans.

Nominaties AM NAi Prijs 2006

In november wordt de uitslag van deze opgave voor het beste gebouw van een jonge architect bekend gemaakt.

De AM NAi Prijs is een initatief van het NAI en hoofdsponsor AM, gebiedsontwikkelaar van woonomgevingen, stedelijke centra, kantoren(parken) en winkelcentra. De winnaar ontvangt een bedrag van 10.000 euro. De gebouwen die in aanmerking komen voor de prijs zijn in 2004 of 2005 opgeleverd en de architect van het betreffende gebouw mag in het jaar van oplevering niet ouder zijn dan 40 jaar. 

Reageer op dit artikel