nieuws

Interieur – Dutch design zitzakken

Geen categorie

Uit het idee een zitzak te maken voor op het dakterras, ontstond de Roofer-collectie van ontwerper René van Doorn. De Roofer-collectie bestaat uit speels vormgegeven zitzakken, loungebedden- en banken en bijpassende hockers en kwam tot stand in samenwerking met het bedrijf Doekcompany.

Interieur – Dutch design zitzakken

Omdat alle meubels zijn uitgevoerd in waterafstotend nylon, kunnen ze rustig de hele zomer buiten staan. 

Een echte Roofer is te herkennen aan de afwerking met opvallende oranje stiksels en het oranje vlaggetje. In de zitzakken wordt het zitcomfort verhoogd door de vulling van polystyreen korrels, die zich naar het lichaam vormt. De Roofer-hockers bestaan uit een blok polystyreen en zijn er in wit nylon met bovenop een grasprint. De zitmeubels zijn er in verschillende kleuren als aubergine, zwart, oranje, antraciet, fuchsia en in camouflageprint. Alle ontwerpen zijn ook leverbaar in een kinderuitvoering.

www.renevandoorn.nl

Reageer op dit artikel