nieuws

Ahrend levert kantoorinrichting voor Ministerie van Financiën

Geen categorie

Koninklijke Ahrend mag alle kantoormeubelen voor de inrichting van het nieuwe ministerie van Financiën in Den Haag leveren.

Ahrend levert kantoorinrichting voor Ministerie van Financiën

Het contract dat Ahrend in de wacht sleepte, heeft een looptijd van 25 jaar en voorziet in 1750 werkplekken. Naar verwachting zal het gebouw eind 2008 in gebruik worden genomen.

Ahrend levert in eerste instantie meubels en stoelen en heeft met het Ministerie een vervangingsprogramma opgesteld. Frans Schelen, segment manager Overheid bij Ahrend: ”Bij projecten met een dergelijke lange looptijd is het belangrijk om modulaire en flexibele meubelprogramma’s te gebruiken, waarvan eenvoudig componenten vervangen kunnen worden.” 

Behalve de werkplekken levert Ahrend levert ook het meubilair voor de ontmoetingsplekken, de vergaderfaciliteiten, de wachtruimtes, de centrale archivering, de representatieve omgeving voor de bestuurlijke top en zelfs de inrichting van het grand café.

Voor de inrichting van het Ministerie is gekozen voor de werkplekkenserie 500, ontworpen door Wijtse Rodenburg, en de 230 bureau- en vergaderstoel, ontworpen door Kees de Boer. 

www.ahrend.com 

Reageer op dit artikel