nieuws

0900-design verwerft dealerschap Rietveld by Rietveld

Geen categorie

De internetdesignwinkel 0900-design is dealer geworden van Rietveld by Rietveld en mag de volledige collectie in haar assortiment opnemen.

De collectie telt tot nu toe vijf modellen: de Militaire stoel, de Militaire tafel, het Militaire krukje, de Berlijnse stoel en de Steltman stoel. Rietveld by Rietveld wil de collectie elk jaar uitbreiden met nieuwe ontwerpen, want er zijn nog tientallen modellen die Rietveld heeft getekend, maar die nooit zijn gemaakt. Rietveld by Rietveld is een initiatief van Egbert Rietveld – een kleinzoon van Rietveld – en achterkleinzoon Ries Seijler. De twee nazaten willen ‘de wereld laten zien dat Gerrit Rietveld meer is dan alleen de Rood-Blauwe of de Zig Zag stoel’. 

Volgens 0900-design sluit de collectie goed aan bij hun visie op designmeubels en vormt deze daarnaast een belangrijk deel van het Nederlands erfgoed. Ook het ambitieniveau en de klantbenadering van Rietveld by Rietveld past bij die van 0900-design. Beide partijen verwachten veel van de samenwerking. 

www.0900-design.nl

Rietveld by Rietveld

Reageer op dit artikel