nieuws

Project – Eerste paal nieuwbouwproject Zeehavenbuurt Oost

Geen categorie

Dit voorjaar is de eerste paal geslagen van het nieuwbouwproject Zeehavenbuurt Oost in Dordrecht. De veertien appartementen en 81 eengezinswoningen zijn ontworpen door Akropolis Architecten uit Rotterdam en worden gebouwd door GN Bouw uit Dordrecht. Het project is ontwikkeld door Woondrecht Kristal.

Het nieuwbouwproject ligt tussen de Zeehavenlaan en de Kotterstraat, en maakt deel uit van de herstructurering van Wielwijk. Terugkerende bewoners uit de oude woningen mogen kiezen voor een koop-, een huur- of een koopgarantwoning. In het najaar start Woondrecht Vastgoed met de verkoop van de resterende woningen.

Parallel aan de bouw richt de gemeente Dordrecht de woonomgeving opnieuw in. De riolering wordt vervangen, het plantsoen wordt opnieuw ingericht en de straten worden verbreed. 

 

 

 

Reageer op dit artikel