nieuws

Product interieur – Zitten op vleugels

Geen categorie

Wing is ontstaan door een unieke samenwerking tussen drie Culemborgse bedrijven – Gispen, Gelderland en Van der Sluis – onder de bezielende leiding van de ontwerpers Stefan Scholten en Caroline Baijings.

Product interieur – Zitten op vleugels

Kenmerkend voor het ontwerp is de vloeiende lijn. Door zijn driedimensionale vormgeving biedt dit meubel plaats aan meerdere mensen. Er kan op diverse manieren op worden gezeten, maar ook er tegenaan leunen is mogelijk. Het zitvlak varieert op soepele wijze van 50 naar 80 cm hoogte en heeft een totale breedte van meer dan 4 meter. Wing is gestoffeerd met bijzonder textiel dat van kleur en intensiteit verandert onder invloed van licht. Deze unieke stof versterkt de dynamiek van het meubel.

Wing is ontworpen voor publieke ruimtes waar men tijdelijk verblijft en waar behoefte is aan een wachtplek, zoals musea, coffee corners, recepties en congrescentra.

www.gispen.nl
www.gelderlandgroep.com
www.scholtenbaijings.com

Reageer op dit artikel