nieuws

Product interieur – Zitten op allerlei manieren

Geen categorie

Gerard van den Berg is druk geweest. Dit voorjaar lanceert de Brabantse ontwerper maar liefst zeven nieuwe meubelen voor zijn merk Label.

Product interieur – Zitten op allerlei manieren

Zo is er de Flexx, een in verschillende opstellingen te schakelen bankstel dat in elk interieur past. Details in het stikwerk geven de Flexx een eigentijdse uitstraling. De Don Quichot heeft een hoge rugleuning die voor veel zitcomfort zorgt. De strakke vormgeving geeft de fauteuil met het houten frame een slanke en elegante uitstraling. Er is een bijpassende poef verkrijgbaar. 

De belijning van de Maradonnaserie, die bestaat uit een fauteuil en een tweeëneenhalfzitsbank, sluit goed aan bij de vormgeving van de fauteuil Don en Don Quichot. 

De Boo is een lichte en elegante eetkamerstoel die zowel geschikt is voor woninginrichting als voor projecten. Het onderstel is vervaardigd van roestvast staal, rug en zitting zijn van vormschuim. Al deze zitmeubelen zijn verkrijgbaar in nieuwe leersoorten. Zo is er de Bandero, stoer en karaktervol buffelleer in naturel tinten. Bruut is een soepele en natuurlijke runderhuid, waarvan de nerfstructuur extra wordt geaccentueerd door de dikte van het leer. Ook andere natuurlijke kenmerken als nekstrepen en haarinplant zijn zichtbaar. Tot slot is er de Mundial, een pure, niet gecorrigeerde leersoort  voorzien van vuilbescherming. 

www.label.nl

Reageer op dit artikel