nieuws

Product interieur – Lichtgordijnen in de stad

Geen categorie

Philips heeft haar collectie led-armaturen uitgebreid met armaturen voor de openbare ruimte.

Een van de nieuwe armaturen is de Spot LED, die een verstelbare projectiekop heeft met een diameter van slechts 31 mm. De spot is voorzien van de krachtige LuxeonTM K2 led-lamp. De serie bevat uitvoeringen voor opbouw-, inbouw- en wandtoepassingen. 

De robuuste Marker LED is uitgerust met Superflux-led’s in combinatie met een diffuse glazen ruit, waardoor een duidelijk zichtbaar ‘markeerlicht’ ontstaat met een gelijkmatige lichtopbrengst. Dit maakt een scala van creatieve opties en effecten voor inbouwtoepassingen mogelijk. De Marker is er in ronde, rechthoekige en vierkante uitvoering. 

Een reeks lineaire led-schijnwerpers voor het verlichten en accentueren van zowel moderne als historische gebouwen is onder de naam LEDline2 op de markt gebracht. De nieuwe RGB-versie heeft dynamisch veranderende kleuren. Met de AWB-versie kunnen alle tinten van het daglicht worden gecreëerd. Met dit lineaire concept kunnen architectonische effecten worden bereikt, waarbij oppervlakken veranderen in ‘lichtgordijnen’ en licht verandert in objecten.

Net als de LEDline2 is ook het Equinox-systeem met een iF-designprijs bekroond. Dit systeem onderscheidt zich door zijn kleine afmetingen en elegantie. Armatuur, uithouder en innovatieve vierkante mast vormen een evenwichtige combinatie met een opvallende vormgeving. De warmwitte kleurtemperatuur schept een uitnodigende ambiance.

www.philips.com

 

Reageer op dit artikel