nieuws

Project – Samenwerkingsovereenkomst Hof van Europa

Geen categorie

Rabo Vastgoed, Blauwhoed Eurowoningen, de gemeente Sluis en Stichting Euregiotuinen hebben eind april een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de verdere ontwikkeling van het voormalige tuinencomplex Euregiotuinen te Oostburg.

Zij zullen het Masterplan Hof van Europa – dat eind 2005 door gemeenteraad van Sluis is goedgekeurd – uitwerken in een bestemmingsplan. In het voormalige tuinencomplex worden 150 koopwoningen in het middensegment en een wellness-centrum ontwikkeld. Het naastgelegen gebied van Plan Waterburg wordt door de combinatie bij de uitwerking van de plannen betrokken. 

Het project kenmerkt zich door bijzondere woon- en landschapsvormen. Een mix van woningen speelt in op de huidige behoeftes. De tuinen in de woonclusters zijn collectief gebied. Het project zal een gunstige invloed hebben op de werkgelegenheid tijdens de bouwfase en, dankzij de recreatieve waarde, ook daarna.

Reageer op dit artikel