nieuws

Product interieur – Sober maar comfortabel

Geen categorie

De uitgangspunten van de Antipode-collectie van Leolux zijn soberheid en kwaliteit. In het Hongaarse Szolnok worden de meubelen met veel liefde en op ambachtelijke wijze vervaardigd.

Product interieur – Sober maar comfortabel

Door te kiezen voor een beperkt programma heeft Antipode een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Het nieuwste model is de Pode 4: een aanbouwserie waarvan de elementen op allerlei manieren aan elkaar kunnen worden gekoppeld. De Pode 4 heeft een stevige, actieve zit en robuuste, oplopende armleuningen. De elementen zijn voorzien van stiknaden die de bank als het ware in parten verdelen en een grote poef biedt volop extra zitruimte. De bank is er als anderhalfzits, tweezits of in een a-symmetrische hoek (in twee varianten: korte zijde links of rechts) met de armleuning naar keuze links of rechts. 

www.leolux.nl

Reageer op dit artikel