nieuws

Product interieur – Mastarmatuur versiert pleinen

Geen categorie

Nova Stele is een nieuw mastarmatuur van Lightronics, geschikt voor het verfraaien van openbare ruimten als pleinen, winkelcentra en wandelpromenades.

Product interieur – Mastarmatuur versiert pleinen

Het armatuur bestaat uit een acht meter hoge roestvast stalen mast met polycarbonaat lichtvensters. Het uiteindelijke design, elementen als lichtkleur, lichtvensters (vorm en aantal) en soort verlichting, kan in overleg worden bepaald. Verder is de achthonderd kilo zware mast (op fundatie) slagvast, vandalismebestendig en gemakkelijk te onderhouden.

Het Annie Romeinplein in de Amsterdamse wijk Ganzenhoef is begin dit jaar als eerste uitgerust met de Nova Stele. Stadsdeel Zuidoost wil speciale plekken een extra impuls geven met bijzondere verlichting.

www.lightronics.nl 

Reageer op dit artikel