nieuws

Product interieur – Licht en eigentijds

Geen categorie

Op de meubelbeurs in Milaan presenteerde Arper een aantal zitmeubelen die zowel op de interieur- als de kantorenmarkt mikken.

Product interieur – Licht en eigentijds

De Italiaanse fabrikant zette hiervoor de samenwerking voort met de Spaanse ontwerpers Lievore, Altherr en Molina. Dit trio is onder andere verantwoordelijk voor de Catifa 80, de nieuwe versie van de Catifa 70. Deze heeft een bredere zitting en een lagere rugleuning. Van de Catifa 46 zijn nu modellen met een vier- of vijfpotig kruis en met een gestoffeerde zitting leverbaar. De Catifa 53-serie vulde Arper aan met een wachtkamerbank, verkrijgbaar met twee, drie of vier stoelen. Deze bank kan worden uitgevoerd met armleuningen en bijzettafels en is er ook als hoekversie. De Catifa 53-stoel kreeg een nieuw jasje. Dit model is nu te koop met een zitting van gebogen hout, verkrijgbaar in wengé-, naturel- of gebleekt eiken-fineer. 

De Franse ontwerper Jean-Marie Massaud vulde de collectie aan met de Aston, een eigentijdse en elegante directeursstoel. Deze   stoel draait rond op een geborsteld aluminium of gelakt stalen kruis, heeft een polyurethaan zitting en kan worden bekleed in zwart, wit of groen leer of stof. Uiteraard is er een bijpassend voetenbankje. 

www.arper.com

Reageer op dit artikel