nieuws

Product interieur – Fraai en functioneel paneel

Geen categorie

Moderne architectuur brengt vaak slechte akoestiek met zich mee. In de vorm van het nieuwe product Artinoise is er nu een oplossing die de nagalm met meer dan de helft kan reduceren tot binnen de geldende norm.

Product interieur – Fraai en functioneel paneel

Deze designpanelen zijn het resultaat van een samenwerking tussen de Deense industrieel ontwerpster Vibeke Buchwaldt en Pro Impex.

De Artinoise-collectie bestaat uit twee lijnen, de Banner en de Metal Art. Bij de Banner collectie kan de klant uit exclusieve stoffen kiezen van Tord Boontje. Tevens is het mogelijk een eigen ontwerp of logo op geluidsdoorlatende stof te drukken. De Metal Art bestaat uit drie metalen panelen. Artinoise voldoet aan de hoogste veiligheids- en milieueisen. De eerste officiële presentatie is op 100% Design in de Van Nelle fabriek te Rotterdam.

Reageer op dit artikel