nieuws

Brits design wil Amerika veroveren

Geen categorie

De Britse modeontwerpster Stella McCartney stelt haar winkel in New York ter beschikking aan haar landgenoten Established and Sons.

Brits design wil Amerika veroveren

Vanaf 18 mei toont dit jonge meubelmerk uit Londen haar nieuwe collectie tijdens de International Contemporary Furniture Fair. Established and Sons vestigde haar reputatie in Europa met succesvolle presentaties tijdens de meubelbeurs in Milaan en wil nu ook de Verenigde Staten gaan veroveren. Het doel van de oprichters Sebastian Wrong en Mark Holmes is om Brits ontwerp te promoten en de meubelproductie in Engeland te stimuleren. Naast producten van aanstormend designtalent, produceert Established and Sons ook ontwerpen van Jasper Morrison, Michael Young en Zaha Hadid.

www.establishedandsons.com

www.icff.com

Reageer op dit artikel