nieuws

Architectengroep Duintjer overgenomen

Geen categorie

De Jong Gortemaker Algra architecten en ingenieurs heeft de Architectengroep Duintjer in Amsterdam overgenomen.Het bureau verwacht dat de gelijke opvattingen over marktpositie en architectuurvisie de samenvoeging tot één organisatie bevordert.

Die organisatie bestaat uit 120 personen en opereert tot volgend voorjaar vanuit twee vestigingen. 
De beide architectenbureaus werken vooral in de maatschappelijke sector. Zo zijn er projecten gerealiseerd in de gezondheidszorg en in onderwijs, maar ook theaters en kantoren.
De Jong Gortemaker Algra, in de toekomst gaat het bedrijf deze naam dragen, maakte onder meer het ontwerp van het Mesos Medisch Centrum, het ziekenhuis dat in Leidsche Rijn wordt gebouwd. In Rotterdam werkt het bureau aan de renovatie van het St. Franciscus Gasthuis.

Reageer op dit artikel